Boost je handel met Agrimass

Innovatie, expertise en een sterk wereldwijd netwerk zijn de drijvende krachten achter onze uitzonderlijke handelsactiviteiten.

Handel

Wij blinken uit in zowel directe als indirecte biomassa-oplossingen, waarbij we ons uitgebreide netwerk benutten om efficiënte opties voor jouw behoeften te bieden.

Directe handel

Directe routes, zuivere producten, betrouwbare partnerschappen.

Efficiënte restlogistiek

Ons proces is gericht op het efficiënt beheren van reststromen. Wij zorgen voor een directe lijn van de leverancier naar de klant, waarbij we garanderen dat deze materialen snel en doeltreffend worden overgedragen. Door het aantal schakels in de supply chain te minimaliseren, verhogen we de algehele efficiëntie van het proces.

Wij handelen in producten zoals glycerine, maïs en graanbijproducten, die hun oorspronkelijke kwaliteit behouden zonder de noodzaak van uitgebreide verwerking of extra zorg. Deze directe aanpak elimineert de behoefte aan aanvullende diensten zoals opslag, marktintroductiestrategieën of gespecialiseerde transportregelingen.

Binnen ons samenwerkingsmodel hechten we veel waarde aan het sluiten van back-to-back overeenkomsten. Daarnaast stellen we heldere en strikte kwaliteitseisen als hoge prioriteit. Dergelijke afspraken zijn cruciaal om te garanderen dat alle betrokken partijen precies weten wat er verwacht wordt en aan welke vereisten moet worden voldaan. Dit zorgt voor een solide basis van vertrouwen en betrouwbaarheid in onze samenwerkingsverbanden.

Indirecte Handel

Ontdek de toegevoegde waarde van Agrimass als uw partner.

Integrale biomassa oplossingen

Wij zorgen voor een naadloze operatie voor je biomassa-behoeften. Als een zending niet direct kan worden ontvangen, bieden wij opslag- en overslagoplossingen. Wanneer een product verwerking vereist, behandelen we het met precisie voordat we het bij je afleveren.

Onze toewijding aan kwaliteit komt ook tot uiting in het introduceren van nieuwe grondstoffen op de fermentatiemarkt, inclusief producten zoals gedroogde cacaodoppen en bleekaarde, die een uitgebreide analyse en testen ondergaan in onze eigen onderzoeksfaciliteiten.

Van marketingstrategieën en grondige analyses tot logistiek en nauwgezette juridische documentatie; je kunt erop vertrouwen dat elk aspect van je biomassa-traject zorgvuldig wordt beheerd door Agrimass.

Een nieuw product? Dit is hoe we het aanpakken!

1. Identificatie

Wij voeren een grondig onderzoek uit naar het product, waarbij we chemische analysetechnieken gebruiken om factoren zoals de kwaliteit van methaan en CO2, bruikbaarheid en uiteindelijke waarde te beoordelen. Deze integrale aanpak stelt ons in staat waardevolle inzichten te verkrijgen in de chemische samenstelling van het product, om zo de kwaliteit en geschiktheid voor verschillende toepassingen te waarborgen.

2. Voorstel

Wij gaan met onze geselecteerde klanten de samenwerking aan voor het testen van het fermentatieproces. Als de resultaten van deze testfase positief zijn en wijzen op een succesvolle omzetting van biomassa in waardevolle producten, dan doen wij ze een aanbod.

3. Implementatie

We lanceren de nieuwe grondstof op de biogasmarkt, waardoor het een standaardproduct wordt voor fermentatieprocessen. Dit initiatief zal een positieve invloed hebben op de biogasmarkt door de variëteit en beschikbaarheid van grondstoffen te vergroten, wat uiteindelijk bijdraagt aan de duurzaamheid en groei van de gehele sector.

Klaar om je bedrijf een boost te geven? Plan een afspraak met een adviseur