Werken bij

Breng je carrière naar grotere hoogte.

Maak hét verschil bij Agrimass op wereldwijd niveau.

Financieel administratief medewerker 

Als financieel administratief medewerker werk je in een hecht team op ons kantoor in Raalte. Je hebt passie en bent verantwoordelijk voor het juist bijhouden van onze verschillende financiële administraties. Wij zoeken per direct een financieel administratief medewerker met ambitie.

  • Aantal uur: 40 uur per week

Business controller

Als business controller werk je in een hecht team op ons kantoor in Raalte. Je hebt passie en bent verantwoordelijk voor het nemen van (financiële) beslissingen en het bewaken van de financiële gezondheid van Agrimass. Wij zoeken per direct een business controller met ambitie.

  • Aantal uur: 40 uur per week

Trader

Als trader werk je in een hecht team op ons kantoor in Raalte en ben je verantwoordelijk voor het optimaal bedienen van bestaande klantrelaties. Je functioneert als een betrouwbare ondersteuning voor hen. Wij zoeken per direct een trader met ambitie.

  • Aantal uur: 40 uur per week

Transportplanner

Als planner werk je in een hecht team op ons kantoor in Raalte. Je zorgt ervoor dat onze vrachten efficiënt van A naar B komen, met alle administratieve taken die daarbij komen kijken. Wij zoeken per direct een planner met ambitie.

  • Aantal uur: 40 uur per week

Klaar voor ‘the next level’? Plan een afspraak met een van onze adviseurs