Leveranciers van een betere duurzamere wereld. Reststoffen zien wij als nieuwe grondstoffen en doen er alles aan er het maximale uit te halen.

Over ons

Wie we zijn

Agrimass is een snelgroeiende internationale organisatie met een overvloed aan kennis en ervaring. We varen op een goede naam binnen de markt van grondstoffen voor vergisting.

De kernwaarden betrouwbaarheid, kwaliteit en continuïteit reflecteren de identiteit en werkwijze van ons ijzersterke team.

Agrimass is een professionele partner voor de verwerking van reststromen en het proces van vergisting. Van begin tot eind zijn we aangesloten in een optimaal functionerende transparante keten.

Onze missie

Een impactvolle bijdrage leveren in de vergroening en verduurzaming van onze wereld door waarde toe te voegen aan agrarisch en biochemisch afval voor vergisting. Waarde in de keten, de kwaliteit, de continuïteit. Biogas is onze toekomst. We doen er alles aan het weggooien van restproducten te beperken.

Reststromen, zowel agrarisch als afkomstig uit de biochemische industrie, zien wij niet als afval, maar als volwaardige grondstoffen.

Het is onze passie om bestaande en nieuwe waardevolle producten in de markt te zetten. Wij blijven ons dan ook innoveren en verdiepen, zodat reststromen optimaal ingezet worden voor de productie van biogas of groen gas.

Ontmoet ons team

Franck Markerink    

Managing director, CEO

Ivanna Alejandra Suarez Silvera  

Managing director, CFO

Arjan van ’t Land

Manager Operations 

Bas Rauwerda    

Trader / Accountmanager

Herbert Nijman   

Backoffice

Peter Egberink

Manager Logistics 

Lise

Backoffice finance  

Klaar voor ‘the next level’? Plan een afspraak met een van onze adviseurs