Voortgedreven door een ervaren team operators, planners en chauffeurs. Gedreven om transport, laden en lossen tot een succes te maken.

Transport

Agrimass werkt efficiënt en punctueel. Met de 24/7 service en 365 dagen per jaar beschikbaarheid is er altijd wel een Agrimass vrachtwagen onderweg.

Direct

Rechtstreeks of via een omweg. We zorgen altijd voor optimale bereikbaarheid.

Direct transport is altijd in combinatie met directe handel. De producten hebben geen speciale service of opslag nodig.

Ons ervaren logistieke team zorgt ervoor dat het laden en lossen voorspoedig verloopt. Onderweg wordt de kwaliteit van het product gecontroleerd. Bovendien is al het papierwerk tot in de puntjes geregeld.

Indirect

Indirect transport heeft altijd een uitgebreidere aanpak nodig. Er komt meer bij kijken dan rechtstreeks van de leverancier naar de klant.

Per project kijken we wat er nodig is om de reststromen in de juiste kwaliteit van de leverancier naar de vergister te krijgen. Naast het nodige transport onderzoeken we of er speciaal gereedschap nodig is. 

Daarnaast is er bij indirect transport altijd tussentijdse opslag nodig. Dit kan zijn omdat er tijdelijk geen of niet voldoende opslag is bij de klant. Wij hebben eigen opslaglocaties die we hiervoor inzetten. Hier kunnen we droge bulk en bulkvloeistoffen opslaan. Heeft de klant lokale opslag nodig, dan zetten wij hier ons internationale netwerk voor in.

Klaar voor ‘the next level’? Plan een afspraak met een van onze adviseurs